Er zijn tropische temperaturen op komst, zo voorspelt weerbureau WeerOnline. Alhoewel het de afgelopen dagen al zomers weer was, belooft het kwik de komende dagen nóg verder te stijgen.

Zo wordt vrijdag een maximale temperatuur verwacht van 27 graden in Hilversum, zaterdag nog een graadje hoger - namelijk 28 graden. Naast de zon kan het ook hier en daar lichtbewolkt zijn. Wel staat er amper wind, wat er voor kan zorgen dat het twee benauwde dagen worden.

De nachten lijken wel relatief koel te worden, het kwik daalt tijdens de nachten namelijk tot zo'n 16 graden.

Na zaterdag

Ook na zaterdag blijft het warm, maar de 28 graden wordt dan voorlopig niet meer aangetikt. Het weerbeeld voor ná zondag is nagenoeg hetzelfde (zon en licht bewolkt), maar de temperatuur komt dan niet hoger uit dan 23 graden.

Volgende week eveneens een warme, zomerse week waarbij de temperatuur dinsdag kan stijgen tot 25 graden, maar de rest van de week zou niet hoger uitkomen dan 21 graden.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342