Electronicaketen MediaMarkt is voornemens om een deel van de vestigingen van de onlangs failliet verklaarde BCC-vestigingen over te nemen, waaronder de vestiging in Hilversum.

Ook zou MediaMarkt de vestigingen in Barendrecht, Beek, Beverwijk, Nijmegen, Zoeterwoude en één vestiging in Amsterdam willen overnemen.

Het is niet duidelijk welk bedrag er is geboden voor de overname van 8 van de 60 winkels.

Enkele weken geleden werd BCC door de rechtbank failliet verklaard als gevolg van teruglopende verkopen en hogere kosten: door de inflatie zouden consumenten terughoudender zijn met aankopen, ook stegen juist de kosten voor het transport en de energie.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342