Verbindt je met ons!

Het weer in Almere

Op zoek naar het actuele weer in Almere? Dan ben je op de weerpagina van Almere Nieuws aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Almere met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

De statistieken van een bepaalde dag bekijken? Selecteer hieronder een datum:

Weerstatistieken van vandaag

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu ↓ / ↑
Gem / / / / -

Weerstatistieken van gisteren

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Gem 5.7 / 9.0 1.5 / 5.1 21.6 / 43.2 5 / 6 07:45 / 17:57

Weerbericht woensdag 19 februari 2020

Hier en daar schijnt de zon en droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 8°C. De westelijke wind is matig boven land en (vrij) krachtig langs de kust.

Vanavond en komende nacht trekt een gebied met (mot)regen noordoostwaarts over het land. De minima lopen uiteen van 3°C in het oosten tot 7°C in het westen. De zuidwestenwind is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

Donderdag overdag is het zwaar bewolkt en heel lokaal valt er lichte (mot)regen. Aan het einde van de middag bereikt een regengebied het westen en dit gebied trekt 's avonds oostwaarts over het land. Daarbij kan het kortstondig hard regenen. Vanaf halverwege de avond wordt het van het westen uit weer droog en klaart het op. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 7°C op de Wadden tot lokaal 12°C in het zuiden. De zuidwestenwind neemt toe naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar hard, 7 Bft. Aan zee zijn er zware windstoten van ongeveer 75 km/u, dieper landinwaarts is dat 's avonds lokaal en kortdurend ook mogelijk. Aan de noordwestkust is er aan het eind van de middag enige tijd kans op een stormachtige wind, 8 Bft, met zware windstoten tot 90 km/uur. In de avond draait de wind naar west.

Weer in Almere - week 19/02 t/m 24/02

Max. Min.
Wo 7.5 °C 4.6 °C
Do 9.7 °C 4.5 °C
Vr 8.1 °C 4.2 °C
Za 10.9 °C 8.3 °C
Zo 11.5 °C 4.3 °C
Ma 10.8 °C 3.9 °C
Laatste update: 19-02-2020 17:00:09
Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.1 ℃
Voelt als 2.7 ℃
Gemiddeld
Laagst 5.2 ℃ (01.17 uur)
Hoogst 7.3 ℃ (15.25 uur)

Bekijk actuele weer

Advertentie (verbergen?)
Omhoog
Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL) Sale (NL)