Verbindt je met ons!

Het weer in Almere

Op zoek naar het actuele weer in Almere? Dan ben je op de weerpagina van Almere Nieuws aan het goede adres!

Op deze pagina vindt je het actuele weer in Almere met daarbij de statistieken en de gemiddelde weerstatistieken van vandaag. Ook vindt je op deze pagina het landelijke weerbericht door het KNMI.

De statistieken van een bepaalde dag bekijken? Selecteer hieronder een datum:

Weerstatistieken van vandaag

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Nu ↓ / ↑
Gem / / / / -

Weerstatistieken van gisteren

# Temp. ℃ Gevoelstemp. ℃ Km/h Windkracht Zon
Gem 0.0 / 0.0 0.0 / 0.0 0.0 / 0.0 0 / 0 /

Weerbericht zaterdag 04 april 2020

Vannacht zijn er brede opklaringen, al kunnen in het noorden en westen nog enkele wolkenvelden over drijven. Landinwaarts kan lokaal een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur loopt uiteen van -3°C lokaal in het oosten tot 5°C langs de zuidwestkust. De wind is zwak tot matig en draait van zuidwest naar zuid tot zuidoost. In het noordelijk kustgebied is de wind matig.

Overdag is het overwegend zonnig en droog. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C op de Wadden en 16°C plaatselijk in het zuidwesten. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. In de loop van de middag draait de wind aan zee naar een richtig tussen west en noord. 's Avonds draait de wind overal naar oost tot zuidoost.

In de nacht van zaterdag op zondag is het helder en droog. De minimumtemperatuur varieert van 5°C aan zee tot lokaal 0°C in het oosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit oost tot zuidoost.

Zondag overdag schijnt de zon uitbundig. Voor begin april loopt de temperatuur hoog op, de maxima liggen tussen 17°C in het noordelijk kustgebied en 22°C in het zuiden. Er staat een matige zuidoostenwind. In de avond neemt de wind in het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

Weer in Almere - week 04/04 t/m 09/04

Max. Min.
Za 12.4 °C 3.3 °C
Zo 17.6 °C 5.9 °C
Ma 17.2 °C 9.2 °C
Di 15.3 °C 8.1 °C
Wo 17.9 °C 8.9 °C
Do 18.4 °C 10.6 °C
Laatste update: 04-04-2020 03:45:03

Ben jij de 0
e
volger?

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Omhoog