Maandagmiddag is er een overval gepleegd op een filiaal van drogisterij Trekpleister aan de Hilvertsweg in Hilversum. Dat meldt de politie.

Volgens de politie kwam er rond 14.50 uur een melding binnen over de overval. Er is nog geen informatie over gewonden en/of een eventuele buit. Het gebied is afgezet voor onderzoek.

Signalement

In de omgeving wordt gezocht naar een blanke man met een breed postuur. De man is ongeveer 1.80 meter lang, heeft een witte baard en draagt een blauwe jas.

Een ieder die de man ziet, wordt gevraagd om het alarmnummer (112) te bellen. Ook wordt geadviseerd om de man niet zelf te benaderen.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342