De politie heeft afgelopen week een 19-jarige man uit Huizen opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling op de Groest in Hilversum, waarbij het slachtoffer op twee plekken zijn kaak brak.

Het incident vond begin december vorig jaar plaats. De politie is de man uiteindelijk op het spoor gekomen dankzij tips, nadat er eerder camerabeelden werden vrijgegeven waarop de verdachte te zien was.

Incident

Op de betreffende dag, zat de man die is aangehouden om 05.00 uur 's morgens met twee anderen op een bankje toen er drie andere personen voorbij fietsten - waaronder het slachtoffer. Eén van de mannen riep vervolgens naar de fietsers of hij iets mocht vragen.

Toen het slachtoffer 'nee' antwoordde, werd hij uitgescholden en vroeg daarop om uitleg. Het drietal stond op vanaf het bankje, waarna het slachtoffer meerdere keren werd geslagen.

Het slachtoffer moest uiteindelijk geopereerd worden aan zijn kaak en hij heeft nu permanent twee platen in zijn kaak. 


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 337

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 337

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 343