1

De Vorstin en het Filmtheater krijgen steun landelijke coronafonds

Politiek en gemeente

De Vorstin en Stichting Filmtheater Hilversum hebben deze week te horen gekregen dat zij steun krijgen uit het landelijke coronafonds van het Ministerie van OCW. Hiervoor dienden zij een aanvraag in bij de betreffende rijksfondsen, op voorwaarde dat de gemeente het bedrag zou matchen. Deze steun is beschikbaar voor een beperkt aantal aangewezen culturele instellingen.
 
De gemeente Hilversum heeft begin deze maand ingestemd met de voorwaarde tot matching. Hierdoor konden de Vorstin en het Filmtheater hun aanvraag definitief maken. De gemeente dekt deze matching uit het gemeentelijke coronafonds.
 
Beide instellingen hebben nu bericht ontvangen dat hun aanvraag gehonoreerd wordt, wat betekent dat de gemeentelijke matching definitief wordt.
 
De Vorstin krijgt een bedrag van 117.155 euro en Stichting Filmtheater Hilversum krijgt een bedrag van 141.000 euro.

Mis nooit meer nieuws uit Hilversum!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hilversum? Volg ons op Facebook, zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, winacties en meer!


Tip: Nederland is aan het eind van de coronamaatregelen! - Toe aan een vakantie door Corendon of trek je er op uit in eigen land en kun je een overnachting bij Fletcher Hotels goed gebruiken?


Meer artikelen in politiek en gemeente


Word jij onze 2,111e volger?

Weer

Weer in Hilversum

Vrijdag 25 juni 2021

14.9 °C

Geheel bewolkt, temperatuur voelt aan als 13,5 °C. - meer weer »

Vr

9 - 19 °

Za

13 - 20 °

Zo

14 - 25 °

Booking.com
Adverteer hier al vanaf €29,-