In de nacht van zondag op maandag heeft er een schietincident plaatsgevonden aan de Kloosterlaan in Hilversum. Dat meldt de politie.

Volgens de politie kwam er rond 04.00 uur een melding binnen bij de meldkamer dat er schoten waren gehoord bij een woning aan de Kloosterlaan, de mogelijke dader zou zijn weggevlucht. Op het moment dat er werd geschoten, waren er meerdere personen aanwezig in de woning. Niemand raakte echter gewond.

In de omgeving hebben agenten nog gezocht naar de mogelijke schutter, maar diegene werd niet meer aangetroffen.

Getuigenoproep

De recherche komt graag in contact met getuigen van het schietincident of met mensen die informatie hebben die van belang is voor het onderzoek, in het bijzonder mensen die iets gezien of gehoord hebben tussen 03.30 en 04.30 uur.

Ook mensen die mogelijk beschikken over camerabeelden, worden gevraagd om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342