❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


"Busvervoer in Almere scoort 7,4 onder reizigers"
Laatste update: zondag 28 april 2019 - 14:35 uurHet busvervoer in Almere scoort gemiddeld een 7,4 onder reizigers, zo blijkt uit de OV klantenbarometer - een landelijk onderzoek waarbij reizigers via vragenlijsten hun oordeel konden geven.

Het cijfer geeft een beeld over de ervaringen van reizigers in 2018. Een jaar eerder scoorde het busvervoer nog een 7,6. De kleine daling kan volgens de gemeente te maken hebben met het overnemen van het busvervoer van Connexxion door Keolis.

Tekst gaat hieronder verder (info)

"Het jaar 2018 was een spannend en een bewogen jaar voor de reizigers. Men moest in het begin wennen aan de nieuwe bussen van allGo. Ook is het lijnennet compleet vernieuwd, waardoor sommige reizigers vaker moeten overstappen. De overlast van werkzaamheden rondom de A6 en busstation 't Oor zijn waarschijnlijk van invloed geweest op het klantenoordeel", aldus de gemeente.

De komende tijd gaan Keolis en de gemeente de resultaten beter analyseren en kijken waar verbetermogelijkheden zijn.

Volg ons op Facebook!


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊