Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Foute Classic Party in Stedenwijk

Foto: aangeleverd

Foute Classic Party in Stedenwijk

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

Na een eerste succesvolle editie van de Foute Classic Party, krijgt het evenement op vrijdag 12 april een tweede editie bij Het Nieuwe Wapen Van Almere aan de Hengelostraat in Stedenwijk!

Bij de Foute Classic Party kun je hits verwachten als golden oldies, foute hits en guilty pleasures uit de jaren '80, '90 en '00. DJ Danza draait niet alleen, ook Jayh Sam is uitgenodigd - een talentvolle DJ die weet hoe hij het publiek de dansvloer op krijgt.

Tijdens de Foute Classic Party zijn shotjes te verkrijgen voor slechts één euro en wordt er een fles drank verloot. De toegang van het evenement is gratis! Meer informatie is beschikbaar via Facebook.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!

Reacties lezen


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 4.9 ℃
Voelt als 4.9 ℃
Gemiddeld
Laagst 4.9 ℃ (05.02 uur)
Hoogst 6.2 ℃ (00.04 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)