Hij komt, hij komt! Ook dit jaar brengt de goedheiligman weer een bezoek aan Hilversum en wel op zaterdag 13 november. Dat meldt de gemeente donderdagmiddag.

Ook is de slaapkamer van de goedheiligman weer te bekijken in Museum Hilversum en vanaf de Kerkbrink. De brievenbus van Sinterklaas zal ook bij de slaapkamer staan en is de wasserij van Sinterklaas te bezichtigen aan de Hilvertsweg.

Sinterklaas drive-thru

Nieuw dit jaar is de Sinterklaas drive-thru op Landgoed Zonnestraal waar bezoekers in een vaste route per auto of fiets getrakteerd worden op allerlei belevingen van danspieten en cadeautjespieten, met als hoogtepunten een ontmoeting met de Sint.

Verder zal vanaf het moment dat Sinterklaas in Nederland is, hij ieder weekend in een ander winkelgebied te vinden zijn zodat alle kinderen hem een handje of boks kunnen geven. Er komt een Sint-speurtocht, een Sinterklaasweekend in de bioscoop en een Sintconcert door de Beiaard Piet.

Het volledige programma inclusief data en tijden zal binnenkort bekend worden gemaakt.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360