Een 39-jarige vrouw is in het centrum van Hilversum mishandeld door een maaltijdbezorger. De politie zoekt getuigen. Volgens de politie vond het incident vorige week vrijdag al plaats, maar wordt nu pas naar buiten gebracht.

Die vrijdagmiddag fietste de vrouw rond 15.00 uur bij de hoek van de Kampstraat / Spoorstraat toen zij bijna in botsing kwam met een fietsende maaltijdbezorger waarna een discussie ontstond. Hierbij sloeg de maaltijdbezorger meerdere keren op het linkeroog en voorhoofd van de vrouw sloeg.

De dader vluchtte weg, het slachtoffer werd aan haar verwondingen geholpen bij haar huisarts.

Signalement

Volgens de politie is de verdachte een jongen van ongeveer 15 jaar oud. Hij heeft een licht getinte huidskleur en zwart, opgeschoren haar. Hij droeg een oranje jas en bijbehorende tas op zijn rug (vermoedelijk Thuisbezorgd-kleding). De jongen fietste op een damesfiets met versnellingen.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360