De politie heeft dinsdag een 30-jarige man uit Hilversum aangehouden op verdenking van handel in drugs en het witwassen van geld.

De man kwam in beeld tijdens een onderzoek naar brandstichting bij een auto, een incident uit 2020. Volgens de politie kwamen tijdens het onderzoek verdenkingen naar voren van vermoedelijke handel in verdovende middelen en witwassen van geld.

Inval

Dinsdag werd de verdachte aangehouden tijdens een inval in een pand aan de Nieuwe Havenweg. Het pand bleek illegaal te zijn ingericht als woning waar ook een hoeveelheid drugs, een verboden wapen en een som aan contant geld werd aangetroffen.

De gemeente bekijkt of het pand op last van de burgemeester wordt gesloten, de man zit nog vast voor verder onderzoek.


Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Hilversum via Facebook!
Wil je rechtstreeks het laatste nieuws, activiteiten en P2000-meldingen door hulpdiensten uit Hilversum ontvangen? Klik hier om ons te volgen op Facebook! Ook kun je ons volgen via Twitter en Instagram.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360