Nieuwe massagesalon opent deuren in centrum Almere Stad
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Nieuwe massagesalon opent deuren in centrum Almere StadGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 17 juni 2019 om 13:12 uur


De 21e vestiging van QoQo Massage heeft recentelijk geleden haar deuren geopend aan de Zadelmakerstraat in Almere: QoQo Massage staat bekend om de combinatie van traditionele Chinese therapieën en het moderne westerse concept van een gezonde en duurzame levensstijl - zo staan zij voor het verbeteren van het fysieke en mentale welzijn.

"De ervaring begint al wanneer u de salon binnenstapt: door de unieke sfeer, ontspannende geuren, verrukkelijke kop Chinese thee en de tien geboden voor gastvrijheid komt u meteen tot rust. Dankzij de professionele en effectieve massagetechnieken stapt u als een herboren mens weer naar buiten", vertelt een woordvoerder van de salon.

Of zij nu vooral gericht zijn op ontspanning, het wegnemen van klachten of revitalisering: alle massages worden gegeven door de beste masseurs en tegen zeer scherpe prijzen.

Vacatures

QoQo Massage is altijd op zoek naar enthousiast en flexibel inzetbaar personeel. Geen ervaring? Dat is geen probleem! Bij QoQo Massage word u intern opgeleid tot masseur.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Meer informatie over de vacatures is te vinden op de website. Ook informatie over het boeken van een massage om even lekker tot rust te komen, is te vinden op de website van QoQo Massage.

Volg ons op Facebook!


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊