❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Tien aanhoudingen op Koningsavond in Almere Centrum: messen en vermoedelijk vuurwapen aangetroffen
Laatste update: maandag 29 april 2019 - 12:44 uurDe politie heeft op Koningsavond in totaal tien personen aangehouden nadat er op social media werd opgeroepen om met wapens naar Almere Centrum te komen.

Burgemeester Weerwind had ter handhaving van de openbare orde delen van Almere Centrum aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Door deze maatregel kon iedereen in dit gebied preventief gefouilleerd worden door de politie.

Boetes

In totaal hadden zes mensen een mes bij zich welke allen een boete hebben gehad. Eén persoon werd aangehouden op verdenking van het bezit van verdovende middelen.

Tekst gaat hieronder verder (info)

Twee personen werden aangehouden voor opruiiing en één persoon werd aangehouden voor het in het bezit hebben van een vermoedelijk vuurwapen.

In totaal negen personen waren nog dit weekend weer op vrije voeten, de persoon met het vermoedelijke vuurwapen zit nog vast voor verder onderzoek.

Volg ons op Facebook!


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊